älskar er tjejer!

cha cha.
igår va man i malmö men alla 9:or, först skulle vi sticka till tekniska museét och gör någon uppgift men påvägen dit så sprang jag, frida, amanda, ottilia, claudia och sofia in på espresso house och köpte lite god dricka och skulle sen på egen hand hitta dit, vi klarade de! sen var det lunch i två timmar och stack in till stan med frida, amanda och sofia, åt på donken och sen kollade i affärer och frida köpte en super söt tröja inne på zara. efter det skulle vi på någon utställning inne på komendant huset, va väl helt okej, sen stack vi till stan ännu en gång, köpte godis och dricka inför bion vi skulle se, skirt day hette de. inte att rekommendera! innan vi gick till stationen blev de in om The body shop och sofia köpte body butter! och innan vi skulle hoppa på tåget skynade vi inom bananbyrån fråga mig inte varför den hette annorlunda men jaja och köpte ben&jerry, riktigt mumsig! på tåget träffade vi några trevliga serber som vi snackade engelska med och någon snubbe som erbjöd claudia snus som frida sen råkade kasta glassburken på, pinsamt men kul hade vi!

idag va riktigt seg, halsen gjorde ont, hostade och va hes när jag vaknade och bestämmde mig för att gå till skolan redovisa engelska och sen sticka hem. ändrade planer väl på skolan, fick reda på att de va idrott (precis som alla andra torsdagar) och inte nog med de utan beeptest, vilket är obligatoriskt och snäll som hon är följde frida med mig hem och hämtade kläder, sen sprang vi tillsammas, frida va superduktig och fick 13:2 och jag fick 12:3, MVG på oss båda och nu är de avklarat! skönt. sen redovisade man engelska gick också bra och sen va de bara samling kvar och sen hem. tränade förvånansvärt nog, men inte så hårt.
aja nu orkar jag inte skriva mer, och ni som läst orkar nog inte läsa mer så avslutar här och ska bara ta mina tablett för att bli frisk och hoppa i säng!

sköt om er och ha de bra för de har jag, pussss

en söt bild på amanda och frida! dock leker dom sura på bilden, haha.

"öhh va äckligt"

tjabba tjena hallå!
idag va de nationella i engelska, kändes helt okej, hoppas bara att man har rätt också. slutade egentligen vid elva men såklart skulle frida sitta kvar i typ en timme. skulle ha följe med frida och andreas en bit med sen bestämde vi oss för att cykla med andreas till häljarp och ett antal gånger på vägen dit, ungefär sisåhär 74 gånger sa frida öhh va äckligt för att de stank ifrån tippen eller något och ja vi förstod att de va äckligt för vi kände också de, haha! visste inte vad vi skulle göra där men vi hamnade i hans hus. stannade där någon timme och vi kollade i skolkataloger sen andreas gick på sandåker. Sen började jag och frida cykla till ica, sen träffade vi även andreas bergsten ett tag och följde han hem, stackaren hade gått efter oss från skolan till ica (häljarpshallen) för att träffa oss, gulligt! sen cyklade vi hem i total motvind! ehm ganska jobbigt japp! kom på att min träning började en halvtimme senare och stressade ganska mycket, maxpass, otroligt segt idag, när man kom hem blev de mat. första gången på hela dagen, förstår inte att jag inte varit hungrig aja sen pluggade man ett litet tag *host* sen smsa daniel och sa att han och robin kom vid kvart över 8, snackade med dom i typ en timme och sen blev de in igen och nu sitter man här och ska försöka va lite duktig och plugga en liten stund!
pussen på er!


                 
lite gulliga bilder från min och fridas tur till häljarp! kärlek!

 

 

 


simma och få pengar

hola!
måndag igen och dax för skola igen. väldigt fint väder idag och jag kände mig väldigt somrig. hade både engelska och svenska kommunikation men annars hade man väl bara kul och snackade en massa. ritade en super stilig bild med amanda över hela tavlan i matten, typ 2 st jorden och olika ställen där dom som satt i rummet delvis fick välja vart dom ville sitta, skulle ha ph-samtal idag men nejdå de hann fredrik inte med, aja, fick iallafall gjort någon enkät sak och slipper va kvar på fredag, jippe!
cykla hem tillsammans med sofia a och sen gjorde jag typ ingenting fram till dagen "träning" idag som var sponsorsim, simmade faktiskt 4362,5 m på en timme, ganska nöjd!
nä nu är jag trött och ska hoppa i säng, är ju dessutom nationella i engelska imorgon, både läs- och hörförståelse, så om där nu är någon som läser så får ni önska mig lycka till (aa'!
btw hade faktiskt besöksrekord haha hela 12 st läsare, tummen upp för de!
ni får ha de bra och puss på er!

kom på att jag lovat claudia att nämna att hon e bäst men frida ville att jag skulle skriva att claudia va bäst efter henne men kan lika bra ta med att jag älskar er, frida, sofia, ottilia, amanda, claudia och inte minst andreas!
och även andreas bergsten som är underbar! och jag vet att du kommer klara ditt mål!

panta mera!

tjollahop!
skrev inte i fredags men de var en kul dag, gick tillsammans med Frida, Sofia, Ellen och Linnea till kvantum där vi pantade burkar (y) hela 171 kr faktiskt! och sen köpte gifflar och choklad! mums på de, och man slapp ju skolan typ ett tag. och dessutom fick jag och fria varsin rosa ballong! *happyface*
började helgen med morgonträning så gick upp vid hal 8, sen direkt efter de hem och hade de vääääldigt tråkigt, sen stack man till badet igen och tränade. vi va hela 2 st och tränare så kändes väldigt lönt, sen stack man in till ishallen där de är något innebandy sm eller nått sånt och underhöll Frida när hon skulle stå i kiosken med Micke som typ inte va där alls haha och Coffe tror jag han hette som fick göra allt, eller ja nästan iallafall! Jag och Frida hämtade faktiskt chokladbollar i idrottshallen duktiga som vi är! Sen blev man hämtad och hann knappt innanför dörren innan man stack ut i häljarp till kusin vitamin, sov över där och sen idag stack vi till ikea för julia skulle köpa tavelramar och något sånt man satte på vägen typ klistermärken som decoration. En snabb sväng inom väla och sen hem. Trodde päronen skulle va hemma men icke, ska iallafall va duktig och plugga en liten stund oc om jag har tur blir de ut med erica sen!
ha de bra, bättre, bäst! pussss

fail

hej hopp
ja idag var det dags för nationella proven i spanska, började med lästförståelsen och den blev typ totalt fail fattade inte mycket där kan jag säga men sen efter rasten då vi hade uppsattsen gick de lättare och skrev hela 261½ ord, "onödig fakta men kul att få med" replik från frida också onödigt men ja, haha, och sen va det dax för hörförståelsen som gick helt okej, blir faktiskt nöjd om jag får G! Efter skolan blev det roligare och man hade förlje med Frida, Andreas och Claudia till kvantum där vi köpte budget choklad och ballerina kladdkaka, ingen höjdare men kanske godare om man doppar i mjölk, haha!
men nu ska jag sticka iväg till badet, en timme för tidigt men ända chansen att komma dit om man vägrar ta bussen! ha de bra, puss på er!

torsdagfredaglördagsöndagmåndagtisdagonsdag

hallå, bra att starta med dålig uppdatering direkt? ne inte speciellt men men glömde helt bort att skriva här, hehe lite pinsamt.

kommer knappt ihåg vad som hände i torsdags och fredags, gissar att skolan va lika kul som vanligt och att man tränade på kvällen, jobbigt men sant. Eller jo vi hade spinning på idrotten i torsdag, fy sjutton va jobbigt de var, men man förbrännde nog en del och de är ju härligt fast i och för sig gav jag mig ett kexchoklad som belöning direkt efter så där åt jag nog upp mig igen haha.

man började lördagen med en härlig morgonträning men vilket som tyvärr innebar att man skulle dra sig upp ur sängen vid sju. Efter träning var det tävling på badet så stannade där för att kolla lite med erica men vi blev hungriga och stack till konsum och köpte frukost, en stor baguette med räkfyllning och en bonaqua päron till de, helt klart min favorit! mums säger jag bara. När vi kom tillbaka till badet igen kollade vi på hela tävlingen vilket va ganska drygt sen stack man med erica, hennes mamma och syster till väla. Fick inhandlat en rosa tröja med puffarm, lite längre tajta jeans shorts och en beigebrun väska, väldigt nöjd! Erica köpte en likadan rosa tröja och sen en supersnygg skinnjacka, riktigt avundsjuk!

söndagen var betydligt tråkigare och ägnades endast till plugg och lite vila emellanåt, booooring!

i måndags började ju skolan igen kul att träffa kompisarna igen efter denna långa helg, okej lite överdrivet där men de e faktisk kul att träffas igen, sen i tisdags träffade man ingen av dom i "gänget" visst låter de coolt?!  ne men de va för vi stack till barsebäcks kärnkraftverk, man hade väldens sexigaste outfit som bestod av ett par typ blå strumpor och skor i ett, en vit sjukhusrock och en supertrendig gul hjälm. de va både läskigt, tråkigt och coolt men efter fick man iallafall fika, tummen upp för de, blev hämtad på barsebäck för att åka till träningen och det blev inom mackedonkan innan träningen riktigt längesen sist men gott!

och nu idag, onsdag så har de väl inte hänt så mycket mer än har varit på årsmöte med simningen, först va de något tråkigt styrelsemöte och typ valberedningen och sen prisutdelning och det gillas, fick hem sju pokaler lite stolt faktiskt fast får dock bara behålla en då det är vandringspriser men ändå!
ha de bra och pussss

för fridas skull skriver jag även att hon är bäst! nöjd haha?

avslutar med en slaffsigt utklippt bild på inköpen från väla

grattis andreas!

glömde nämna innan att andreas fick stipendie för bästa kamrat eller något liknande, grattis andreas! du är verkligen en bra vän och du förtjänar verkligen priset!
. 
andreas

bungyjump

Hejhej eller något vet inte riktigt hur man börjar men mitt första inlägg här på bloggen dåja,
dagen va kul, först va de föreläsning om atomer med Frida, Sofia, Andreas och Ottilia, fattade ingenting men kul ändå. Strax efter lunch stack man till gullstrand med Linnéa och Ellen för att gå på matte a. Där träffade man sötnosen Josephine och vi kan ju säga att vi hade ganska kul, fick en tävlingsuppgift där vi skulle göra bungyjump med barbiedockor, skulle fästa gummiband i benen och sedan tappa ner den från en balkong och komma så nära som möjlig, och vem vann? Vi såklart! Senare stack man till Nautilus för att gymma med Caroline, jobbigt som attan men kul. Efteråt köpte man en Mer och ett kexchoklad som typ en belöning, lite måste man ju få för att ha varit duktig haha!
pusss

premiärinlägg, inte av mig utan andi! (:

Hej! Idag vaknade jag faktiskt halv 7 och gick upp 6:50, sen efter det duchade jag sen gjorde jag gröt! Sen efter det stack jag till skolan och jag kom i tid som vanligt (hehe). Skolan var ganska rolig och fasinerade. Sen efter skolan stack man hem och chillade lite och snackade med sötnosen! (; Ja Stack till tränigen klockan 5, och den gick riktigt bra mötte en grym spelade men det blev lika! Sen kom jag hem typ vid 7 sen åt jag mat med brossan sen nu ska jag chilla! :D

cha cha ;)


RSS 2.0