torsdagfredaglördagsöndagmåndagtisdagonsdag

hallå, bra att starta med dålig uppdatering direkt? ne inte speciellt men men glömde helt bort att skriva här, hehe lite pinsamt.

kommer knappt ihåg vad som hände i torsdags och fredags, gissar att skolan va lika kul som vanligt och att man tränade på kvällen, jobbigt men sant. Eller jo vi hade spinning på idrotten i torsdag, fy sjutton va jobbigt de var, men man förbrännde nog en del och de är ju härligt fast i och för sig gav jag mig ett kexchoklad som belöning direkt efter så där åt jag nog upp mig igen haha.

man började lördagen med en härlig morgonträning men vilket som tyvärr innebar att man skulle dra sig upp ur sängen vid sju. Efter träning var det tävling på badet så stannade där för att kolla lite med erica men vi blev hungriga och stack till konsum och köpte frukost, en stor baguette med räkfyllning och en bonaqua päron till de, helt klart min favorit! mums säger jag bara. När vi kom tillbaka till badet igen kollade vi på hela tävlingen vilket va ganska drygt sen stack man med erica, hennes mamma och syster till väla. Fick inhandlat en rosa tröja med puffarm, lite längre tajta jeans shorts och en beigebrun väska, väldigt nöjd! Erica köpte en likadan rosa tröja och sen en supersnygg skinnjacka, riktigt avundsjuk!

söndagen var betydligt tråkigare och ägnades endast till plugg och lite vila emellanåt, booooring!

i måndags började ju skolan igen kul att träffa kompisarna igen efter denna långa helg, okej lite överdrivet där men de e faktisk kul att träffas igen, sen i tisdags träffade man ingen av dom i "gänget" visst låter de coolt?!  ne men de va för vi stack till barsebäcks kärnkraftverk, man hade väldens sexigaste outfit som bestod av ett par typ blå strumpor och skor i ett, en vit sjukhusrock och en supertrendig gul hjälm. de va både läskigt, tråkigt och coolt men efter fick man iallafall fika, tummen upp för de, blev hämtad på barsebäck för att åka till träningen och det blev inom mackedonkan innan träningen riktigt längesen sist men gott!

och nu idag, onsdag så har de väl inte hänt så mycket mer än har varit på årsmöte med simningen, först va de något tråkigt styrelsemöte och typ valberedningen och sen prisutdelning och det gillas, fick hem sju pokaler lite stolt faktiskt fast får dock bara behålla en då det är vandringspriser men ändå!
ha de bra och pussss

för fridas skull skriver jag även att hon är bäst! nöjd haha?

avslutar med en slaffsigt utklippt bild på inköpen från väla

Kommentarer
Postat av: Sandberg

grattis:D

2010-03-10 @ 22:03:49
Postat av: sofia hector

Snygg är du Lisa! :D<3

2010-03-14 @ 17:39:59
URL: http://sofiahector.blogg.se/
Postat av: Daniel

http://veckansorfil.blogg.se -För dig som inte riktigt...? äh, vad sägs om att supa oss fulla till Harry Potter istället? -Den där Ron blir faktiskt snyggare efter några glas...

2010-03-14 @ 17:51:04
URL: http://veckansorfil.blogg.se/
Postat av: Cecilie - Bloggvärldens mest musikfyllda blogg

söt tröja! :D

2010-03-14 @ 18:26:46
URL: http://ceciliesjostrand.blogg.se/
Postat av: Cecilie - Bloggvärldens mest musikfyllda blogg

söt tröja! :D

2010-03-14 @ 18:26:47
URL: http://ceciliesjostrand.blogg.se/
Postat av: lukes

dagens fråga: Snyggt med Converse? :)

2010-03-14 @ 18:39:33
URL: http://lukes.devote.se
Postat av: Sara

Vilken fin väska :)

2010-03-14 @ 18:49:28
URL: http://dolphin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0